Hälsning från biskop Fredrik

0kommentarer

 Vår biskop sänder ut mail till oss med förhållningslinjer samt uppmuntrande ord i en för många svår situation. 
Fredrik uppmanar oss till förbön för varandra och berättar att han ständigt bär oss alla i sina böner.
Han uppmuntrar till öppna kyrkor för enskild andakt och ljuständning och som ni vet är våra kyrkor öppna för detta under dagtid. Vi kommer i nuläget att fortsätta inbjuda till gudstjänster men givetvis gäller samma regler som i samhället i övrigt, att den som är sjuk ska hålla sig hemma. Det är viktigt att vi ,som alltid i ofärdstider, fortsätter ringa i kyrkklockorna och vara ett hoppets tecken. 
Många av våra verksamheter är inte igång just nu ocv därför kan det vara gott att veta att vi som personal finns tillgängliga för samtal via telefon och i de sammanhang det går, även ansikte mot ansikte. Vi hjälper även gärna dig/er som tillhör riskgruppen eller är sjuk med inköp av mat. Hör i så fall av dig/er till Mia ocv Anna-Karin.
Sköt om dig/er! Vi ber för varandra och vår värld ocv glömmer inte heller våra mindre lyckligt lottade bröder och systrar världen över som, trots rådande coronasituation här, ändå har det ännu värre, med brist på mat och annat som vi har i överflöd. Kram på er alla från Mia 

Kommentera

Publiceras ej