Nu har Landeryd åter igen haft fint besök av New Orleans jazz cats. Kanske för 14:e gången eller så, en av katterna påstod att det var den 15:e. Det spelar inte så stor roll för vilken gång i ordningen de är här, huvudsaken är att de kommer!
Det började lite stillsamt med att trummisen kom och sedan rullade det på med fler bandmedlemmar och mängder av gudstjänstbesökare! 
När klockan slog 18 så såg det ut så här!
Härliga,  glada och musikaliska bandmedlemmar! 
 
 
 
Till traditionen hör också att det nästan alltid är fint väder. Det är extra lämpligt eftersom kaffepausen genomförs på kyrkbacken. Tack till syföreningen för det goda fikat!
(Och titta på vår fina nymålade kyrka i bakgrunden!)
Efter pausen höll Mia en andakt och vi fick sjunga "O store Gud" innan katterna avslutade kvällen. 
Den nedgående solen belyste vårt vackra glasmosaikkors på ett rent lysande sätt! :)
 
Jag hörde flera besökare som på vägen ut sa: "jag ser redan fram emot nästa sommar!" Och jag citerar en av bandmedlemmarna som sa till mig: "Om Gud vill så kommer vi tillbaka!"
 
/Karina 
 
 
Ja nu är det dags för det årliga besöket i Landeryds kyrka! Jazzcats kommer till oss den 22/7 kl 18 för att bjuda på en härlig musikgudstjänst. Vi ses där!
Onsdagen den 18/7 har vi öppet hus i tiondeboden och Långaryds kyrka kl 15-18. Guider finns på plats för den som är intresserad. Fikaservering i kyrkan tillförmån för vänförsamlingen. Vi har även en särskild aktivitet för alla barn. Nästa tillfälle är den 8/8. Välkomna!