Syföreningar på studiebesök

0kommentarer

Igår åkte de som hade tillfälle ur Landeryds, Nissaryds och Unnaryds kyrkliga syföreningar på studiebesök till Holsbybrunn där Human Bridge har sitt kontor och packningslager. Det är nämligen hit våra babypaket skickas innan de transporteras ut i världen för att göra nytta.
Det bedrivs ett fantastiskt arbete här, inte bara med babypaketen. Här syns i de blå balarna täcken m.m. och i de röda vinterkläder som ska skeppas iväg till människor som  behöver dem för att klara vinter och kyla.
Vart tar rullstolar och rullatorer vägen när de inte används i den svenska vården längre? Jo många hamnar här där de kontrolleras av teknikerna, för dåligt material sänds inte vidare. De som klarar granskningen och är funktionsdugliga hamnar sen hos människor som får en mycket drägligare framtid på så sätt.
Ännu mera rullstolar och sängar som väntar på att få komma till nytta!
Mängder med sängar fanns där och ja, de behövs. Vi fick tex se bilder från sjukhus i Afrika där patienterna ligger på ett smutsigt golv! Tänk vilken förbättring när de uttjänta sängarna får komma dit!
Ja det var verkligen en inspirerande och givande dag och vi blev alla peppade att fortsätta vårt arbete med babypaketen!
Mia
 

Kommentera

Publiceras ej