Vårtallrik 27/4!

0kommentarer

I torsdags hade vi terminens sista sopplunch i Landeryd, men denna gången bjöd diakonigruppen oss på en härlig vårbuffe som ni ser på bilden! Jansson, sill, köttbullar, prinskorv, ädelostpaj mm! Ingen behövde gå hungrig kan jag lova! Och vi var många som hade hörsammat inbjudan!
Innan vi åt den goda efterrätten genomförde jag ett litet taltrick med hjälp av 3 medhjälpare i publiken och en kontrollant, och jag lyckades! Ni som inte var där, ni får säkert tillfälle att vara med om detta trick en annan gång!
Stort tack till vår diakonigrupp för alla goda soppluncher och vi ser fram mot att ni fortsätter till hösten, och tack till alla er som så troget vill vara med i soppans vänner!
I söndags firade vi gudstjänst i Landeryd och även då var vi många som samlades. Gudstjänsten avslutades med en sång av Per, kompad av Regina. Efteråt hade Aino ordnat trevligt kyrkkaffe åt oss. Idag, 1 maj, är det dags för sång av hela kyrkokören kl 17 utanför NTO i Landeryd och därefter tar det årliga spexet vid! Varmt välkommen!
Förresten, igår råkade jag säger fel i samband med pålysningarna(men alla är ju så snälla och säger det först efteråt!) och vill därför förtydliga att nästa söndags sinnesromässa firas kl 18 i Landeryd!
Gud välsigne er alla, vänner! Mia
 

Kommentera

Publiceras ej