Terminsavslutning!

0kommentarer

I tisdags 17/5 var det terminsavslutning på våra barngrupper. Först ut var juniorerna som fick göra varma mackor och marängswish dagen till ära. Sen blev det diverse lekar utomhus för att landa i en andakt som handlade om vikten av att vara ljus och förebilder för varandra och göra det bästa man kan i olika situationer. Sen hade ungdomskören sista övningen för den här terminen, och som vanligt lät det jättebra! Därefter var det dags för tisdagsklubbens avslutning. Då var även föräldrar och syskon inbjudna och vi blev 43 st! Först var det en tävling där man i lag springer runt med hjälp av de stora trätärningarna som syns längst fram på bilden. Vid olika stationer fanns diverse uppgifter, här syns det vinnande laget göra en pyramid! Det blev mycket skratt och alla gick in för leken, vuxna såväl som barn! 
Dagen till ära hade vi speciellt bjudit in vår "gamla" kantor Rebecka och hennes Willy, nu 2 1/2 månad gammal. Det blev ett mycket kärt återseende och alla fick vi beundra den lille sötnosen!
Tillsammans åt vi alla, utom Willy, hamburgare som grillmästaren Bengt-Göran grillat och därefter fikade vi på allt gott barnen bakat förra gången.
Sen var det dags att gå in i kyrkan för en avslutande liten vardagsgudstjänst där vi sjöng ps 703 Ropa till Gud och ps 199 Den blomstertid nu kommer. Anledningen att det är en bild på 2 handskar är att jag först visade två tomma handskar och talade om att de inte kan göra något av sig själva. Först när man trär i sina händer i handskarna får de "liv" och kan utföra fantastiska saker. Så är det med oss människor och den helige Anden också, när vi låter Anden arbeta i och genom oss kan det ske fantastiska saker. När vi arbetar tillsammans med varandra kan den här jorden bli så mycket bättre, så varje gång du tar på ett par handskar, fundera på vad Gud och du kan göra tillsammans och våga låta Anden leda dig på Guds vägar.
Tack för en härlig termin alla barn, föräldrar och ledare! Mia
 

Kommentera

Publiceras ej