Familjegudstjänst!

0kommentarer

Idag på kyndelsmässodagen firade vi familjegudstjänst i Landeryd. Församlingens 4-åringar var inbjudna för att få Barnens Bibel, och det var många som kom! Här syns några av de förväntansfulla barnen.
Vi hade även besök av clownen Molly som bl.a. var sångnödig och sjöng med oss. Molly hade även med Kluriga Klara som trollade för oss! Till vardags heter Molly Malin Kindwall och Klara är Malins näst äldsta barn.
Barnens Biblar låg i ett fint inslaget paket och Molly hon väntade och väntade på att få öppna paketet, men Mia sa hela tiden "Nej du får vänta lite till!", men efter att Mia hade berättat om Symeon och Hanna och hur de väntade ett helt liv på att få se Guds son tog väntan slut, och Molly tog hjälp av några barn för att öppna paketet.
De barn som döpts under 2015 var också speciellt inbjudna till dagens gudstjänst och det var många som kom. De fick alla varsin fin dopängen som flugit hela långa vägen från vänförsamlingen i San Salvador för att påminna församlingens barn om deras dop och löftet Gud gett i dopet: att alltid vara med oss!
Här syns Mia och Molly i en av sina diskussioner
Här ser vi några av de fina 4åringarna med föräldrar! Det var för övrigt Molly som delade ut Biblarna, även om hon själv inte kunde läsa.

Här leder Kluriga Klara och Molly oss i en sång. Det blev en härlig familjegudstjänst med många deltagare och efteråt fick vi gott kyrkfika också! Tack alla för en trevlig eftermiddag.
Mia 

Kommentera

Publiceras ej