Bokmässa

0kommentarer

Hyltebruks pastorat ordnade så att de i personalen som ville kunde få åka till bokmässan i Göteborg i fredags. Pastoratets vaktmästarbil användes och eftersom det blev ett sent avhopp och därför fanns en plats ledig i bilen fick jag chansen att få följa med fast jag inte är anställd!
Det finns en massa spännade att ta del av på mässan. Det finns förstås en massa böcker att köpa men man kan också få höra små korta "föreläsningar". Här är det Tomas Sjödin som talar i Libris monter!
Man kan också få en bok signerad och samtidigt passa på att diskutera lite runt diakonins utmaningar och möjligheter! Mark Levengood är numera väl insatt i kyrkans arbete efter sin TV-serie "Tro, hopp och kärlek".
Framåt eftermiddagen var alla kassar fyllda av böcker och våra fötter ganska trötta. Vi begav oss då hemåt igen! (På bilden saknas Anders Bertilsson som gått i förväg till bilen.)
 
Jag avslutar med ett alldeles lysande citat av Tomas Sjödin från hans lilla anförande (finns även i boken "Det är mycket man inte måste"):
 
Man behöver inte räcka till. Det räcker att man finns till. Allt annat är bonus.
 
/Karina

Kommentera

Publiceras ej