Trion från stan på besök!

2kommentarer

I söndags kväll hade vi riktigt fint besök i Långaryds kyrka, nämligen av "Trion från stan", tre härliga människor från Göteborg!
Vår kyrkokör hade sjungit med dem hela dagen och kl 18 blev det väl någon sorts "examen" i form av en fantastisk musikgudstjänst!
Här får kören lite peptalk strax innan gudstjänsten.
Här får vi se trion framifrån. Tyvärr har jag inte namnen på medlemmarna.
Kören och trion bjöd på en härlig blandning av vispop och folkmusik. Man kunde se på kören att de haft en inspirerande dag!
En utmaning var att inga noter eller textpapper fick användas, all musik hade tränats in utantill!
Så fick denna söndag och helg avslutas i glädjens och lovsångens tecken.
Alla fick vi med oss något hem, både körsångare och kyrkbesökare.
 
Extra roligt var det att både vår före detta kantor (Rebecka) och vår kommande kantor (Regina) var i kyrkan och lyssnade på "sin" kör denna kväll!
 
/Karina

2 kommentarer

Trion från Stan

24 Apr 2015 12:30

Hej! Vi såg de fina bilderna från Folkopop-dagen! Vi blev väldigt förtjusta i bilderna och undrar om vi kan få använda dem på vår blogg också? Med vänlig hälsning, Trion från Stan

Svar: Hej! Vad roligt att ni kikat in här och hittat bilderna från den härliga musikgudstjänsten där ni medverkade. Självklart får ni använda bilderna om ni vill det! Skulle ni vilja ha dem i "originalupplösning" så kan vi ordna det också, hör av er igen i så fall så mailar jag bilderna till er!Hälsningar Karina
langaryd.blogg.se

Trion från Stan

29 Apr 2015 14:39

Gärna! [email protected]

Kommentera

Publiceras ej