Pastoratets julfest

0kommentarer

På torsdagskvällen var pastoratets alla förtroendevalda och frivilliga medarbetare inbjudna till julfest i Hyltebruks församlingshem!
Som du förstår så blev det en ganska diger samling människor.
Och här har vi visst Långarydsavdelningen! (Ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliteten, mobilkameran ville inte riktigt som jag...)
Pia, Kia och Jenny hade lagt ner möda och kärlek på maten. Här ser du den kalla tallriken. Senae bjöds Jansson, prinskorv, köttbullar och kål också. Och självklart avslutades det hela med ett gottebord!
Här har vi några fina Långarydsbor igen!
Bo Gunnar axlade på ett förtjänstfullt sätt rollen som kvällens lekledare. Här ska han just framföra en pantomin för Ingemar Andersson som sedan i sin tur skulle framföra den för en av kvällens gäster som fått gå ut ur salen. Pantominen gick så vidare från den ene ovetande till den andre. Lite svårt att förklara kanske, lite som viskleken fast med rörelser istället.
I vilket fall så blev det vansinnigt roligt för oss som tittade på och som visste vad den ursprungliga pantominen gick ut på. Det som började med en man som grävde upp mask, satt denna på kroken och kastade ut sitt metspö slutade i en slags märklig men mycket underhållande dans.
 
Tack för en fin kväll tillsammans!
 
/Karina

Kommentera

Publiceras ej