Brev från Christian

0kommentarer

Vi har fått flera hälsningar från våra vänner i El Salvador den senaste tiden och här kommer ett helt brev från Christian som ju många av oss träffat vid hans besök hos oss!
 

Kära bröder och systrar i  namn av  lutherska kyrkan La Resurrección  skickar jag många hälsningar och kramar till er alla i Langaryd. Vi är alltid glada med den vänskap som förenar våra församlingar och fira tillsammans glädjen i Guds rike.

Vi vill tacka er för alla böner som ni gör under hela året för oss i El Salvador. Gud är god och barmhärtig och hör dessa böner. Vårt land är mycket sårbara för katastrofer som ni vet det, och det är därför vi är alltid utsatt för naturkatastrofer, men också exponeras för kriminella gäng våldet. Därför måste  vi alltid vara i samband med Gud att befria oss från mycket skada.  Som ni vet, det senaste måndagen 13/oct.  hade vi ett jordskalv av 7,4 grader här i El Salvador, och otrolig  nog skadan har varit minimal och endast vi har ångrat död fyra personer över hela landet. vid andra tillfällen, har mindre intensitet jordbävningar lämnat tusentals människor döda och miljontals dollar förlorade material att mest utarmade vårt land.

Vi har många vänner i världen som ber för oss, och Gud gav svar på dessa böner. Tack så mycket för era böner vänner, ni är också i våra böner. Tack för att  ni alltid tanker  pa oss trots det stora avståndet som skiljer oss, Guds kärlek förenar oss i trots allt. För den finns inga gränser.

Få en varm hälsning fran vår församling med önskemål av frid och välbefinnande till var och en av er i Langaryd. Vi älskar er och påminner  er som bröder i Kristus som vi är.

 Nu tjänstar  jag som präst i en gemenskap i landsbygden i El Salvador, jag blev prästvigdes senast den 20 juli, jag är glad att kunna tjäna mitt folk på detta sätt och ber Gud om hans välsignelse och vägledning i detta uppdrag. Hälsningar till de män och kvinnor som alltid stöder vårt arbete, unga i kyrkan och alla barn. Vi  minns alla med kärlek och tacksamhet.

Gud välsigne er i era  liv och i  arbete så  samma välsigna varje familj av kyrkan i Langaryd.

Vi hörs och kanske vi ses snart igen!

Var lyckliga 

Christian Chavarría

( Chistian vid besöket hos oss i vintras.)

Kommentera

Publiceras ej