En hälsning från El Salvador

0kommentarer

Vi har genom Katarina fått en hälsning från vår vänförsamling.
Läs den och låt dig beröras av orden som Christian (vår kontaktperson i El Salvador) översatt till svenska:
 

Kära Katarina

Kära vänner i Langaryd

Vi hälsar er i Jesu Kristi namn.

Vi fran den Lutherska Kyrkan La Resurrección i San Salvador hälsar er alla genom Christian Chavarría som är  vår kanal mellan er och oss. Vi önskar er lyckönskningar för detta nya år som vi börjar, och med förhoppningar att våra brödraskapet flottor blir mycket mer befogenhet genom att dela vår tro, vår glädje, vår sorg och våra förhoppningar. Vi är ett folk som ni vet, överlever många situationer av motgångar vardagliga, vi lever varje dag som om det vore den sista dagen i våra liv, eftersom vi inte vet vad  förväntar oss i nästa steg , men vi alltid har våra hopp i Gud, och är övertygade om att det alltid blir bättre.

Det är vackert mitt i motgångar ni alltid finnas i våra liv. Era tankar, era böner är positiva energier som når oss trots det enorma avstånd som skiljer oss i fran varandra, och det ger oss styrka, det ger oss tröst och glädje att veta att vi står enade i villkorslös kärlek som en familj i Kristus Jesus.

 Vi tackar vår skapare för var och en av er i Langaryd, god hälsa av alla och era familj, att Gud alltid vare med er och fyller era live av rika välsignelser att hålla våra liv limmade till evangeliet och gudomliga kommandot," älska varandra som jag har älskat er".

 Tack så mycket för att ni visar oss  broderlig kärlek, tack så mycket för hjälpen ni har gett oss  i året 2013. Vi har kunnat göra leenden där redan det var inget leende mer , tack vare all hjälp som ni har skickat oss. Utan att ens veta folk, har ni blivit en enorm välsignelse för dem här i San Salvador.

Vi är mycket tacksamma att  maten inte missat vid bordet för mer än 140 utblottade-hemlösa människor, vara barn kunde ha sina Bibeln skolor och deras unika gåvor i ett helt år, julklappen. De har gjort många saker möjligt, så som  vår Biskop sa pa Jul Gudtjänst, "dessa bröder och systra är ljuset i mörkret, nu ber vi för var och en av dem i Langaryd församling".

 Vi ska följa er församling i bön, vi vill glädjas med er i era glädjeämnen och dela med er era sorg. Det är viktigt att hålla kommunikationen levande, mycket aktiv. Christian visar oss eran blogg, tyvärr vi förstår inte svenska men han översätts till oss och vi förstår allt arbete som ni gör för att hjälpa oss. Våra resurser vi misslyckas med att uppdatera oss tekniskt, därför vi inte har internet i vår kyrka att visa för hela församlingen era blogg. Men alltid berätta för dem av er. Vi är mycket glada att var bror Christian Chavarría kommer att besöka er nästa manad och hoppas att han far en god tid med er.

 Ta emot var hela församlings Hälsning och tacksamhet.

Vi önskar er alla en god fortsättning och ett välsignadt ar 2014!

Que Dios les Bendiga siempre  (Gud välsigne er alltid)

 Iglesia Luterana La Resurrección - San Salvador, El Salvador

 

 Christian har även skickat med några bilder från årets julklappsutdelning:

 
Tänk att vi får vara med och sprida julglädje på andra sidan jorden!
Några från församlingen tillsammans med biskopen!
 
Christian berättar också att det i El Salvador finns 23 vulkaner, 7 av dem är just nu aktiva.
Vi får fortsätta be för våra vänner i El Salvador. Vi får också fortsätta hjälpa dem efter förmåga. I februari kommer Christian hit. Genom att komma med på "Världens fest" den 8/2 får du möjlighet att hjälpa våra vänner genom att köpa en biljett till detta. Samtidigt får du god mat, härlig underhållning och ett möte med Christian som då får berätta mer om vardagen i vår vänförsamling!
 
/Karina
 
 
 
 
 
 
El Salvador, Vänförsamling,

Kommentera

Publiceras ej