En hälsning från vår vänförsamling

0kommentarer

Vi har fått en julhälsning från våra vänner i El Salvador som vi vill dela med er! Vi kan också meddela att vi skickat en större summa pengar till arbetet med "Hoppets hus" som vår vänförsamling driver i San Salvador (huvudstaden i El Salvador). Våra Tisdagsklubbsbarn har också skickat pengar och dessa går till julklappar åt barnen i vår vänförsamling!
 
Tack till alla som hjälper till att hjälpa!
 
Här kommer hälsningen:
 

Långaryds församling

Kära syster Katarina.

Mitt syfte med att skriva till dig är tacka för allt stöd och all hjälp vi får till vår församling. Tack vare er kärlek har vi kunnat glädja våra pojkar och flickor, barn i fattiga familjer. Vi kan ge dem mat, en julklapp till jul, undervisning i söndagsskolan och trygghet. Gåvorna är också till stor hjälp i arbetet för att hjälpa de hemlösa som lever på gatan i ett fattigt område nära kyrkan.

I Lutherska kyrkans namn i El Salvador vill jag be dig tacka hela församlingen för det stöd ni gett oss, särskilt de som bidragit till att samla in pengar. Jag vill vittna om att det stöd och utbyte som ni har med vår församling ger kärlek som hjälper oss att hjälpa behövande och också sprida de kristna värderingarna.

Broder Christian Chavarria berättar och visar bilder för oss hur ni hjälper oss på olika sätt. Jag ber honom berätta för er och visa bilder från olika aktiviteter som vi genomför.

Nu kommer Advent och Jul då vi har olika aktiviteter för att förbereda oss på att ta emot Jesus.

Med broderliga hälsningar

Medardo Gomez

biskop i Lutherska kyrkan i El Salvador

Kommentera

Publiceras ej