Indelningsdelegerades arbetsutskott på turné

0kommentarer

I början av året valdes något som kallas "indelningsdelegerade" ut, bestående av representanter från kyrkoråden i församlingarna som ska bilda det nya "Hyltebruks pastorat".
 
Av dessa fick sedan några ingå i ett "arbetsutskott", populärt kallat IDAU, och vi har sedan i mars haft många sammanträden! Vi har pratat om hur den nya organisationen ska vara, personal, byggnader, verksamhet, ja allt som ska forma ett bra, nytt pastorat vid årsskiftet.
 
I går (torsdag) åkte vi på en liten turné till Unnaryd, Femsjö och Färgaryd. (Landeryd och Långaryds kyrkor besöktes vid ett tidigare tillfälle.)
 
I Femsjö provade IDAU den lååånga soffan i församlingshemmet:
Från vänster: Ove B, Sylvia, Anna Britta, Bo, Ove G, Karl Anders och Aino! (Jag ingår också i IDAU men står bakom kameran. Vår sekreterare Lotta tog en bild där även jag trängt mig ner i soffan men det blev nog för bra för då tappade alla koncentrationen och bilden blev lite för suddig...)
 
IDAU:s arbete går nu mot sitt slut även om några sammanträden återstår. Vid årsskiftet ersätts gruppen av ett nyvalt kyrkofullmäktige, pastoratskyrkoråd och församlingsråd som ska driva vårt nya pastorat!
 
/Karina
 

Kommentera

Publiceras ej