Christian från vår vänförsamling besökte Tisdagsklubben!

0kommentarer

Så kom då äntligen Christian från vår vänförsamling i El Salvador för att hälsa på oss och för att berätta om församlingen och livet i San Salvador (huvudstad i El Salvador).

Christian berättade för barnen om livet i El Salvador med oväder, jordbävningar, vulkanutbrott och annat som kan drabba dem.

Christian hade med sig en jättevacker banderoll som barnen i vår vänförsamling gjort åt oss!

Detalj från banderollen.

Christian hade också med sig ett helt kuvert med hälsningar från barnen i San Salvador!



Barnen i vår församling har gjort änglar som Christian får med sig hem till barnen i sin församling. Det har även tillverkats två större änglar, en till oss och en till församlingen i San Salvador. Dessa ska påminna oss om varandra och att vi ska komma ihåg varandra i våra förböner!
 
Christian försörjer sig som konstnär och målar kors och andra saker med vackra, färgrika motiv. Christian berättade att man i Finland köpt väldigt många av hans målade kors och att till och med den finske presidenten har ett!



Julkrubban är vacker även i februari!

Christian visade hur man gör när man ritar de vackra motiven! Det säg väldigt lätt ut... Katarina Åkesson tjänstgör som staffli!

När Christian visat lite olika figurer var det Tisdagsklubbsbarnens tur att skapa!

Efter lite funderande kom skapandet igång!

Följande bilder är tagna av Katarina Åkesson och de är inlagda i reportaget i efterhand (27/2). De visar barnen i skapartagen!





Man ser hur inspirerade barnen blivit av Christians figurer!







Du har chansen att möta Christian både på "Världens fest" på lördag och vid familjegudstjänsten på söndag! Missa inte detta tillfälle! Christian pratar jättebra svenska och har mycket intressant att dela med sig av!

Välkomna att vara med i detta möte!

/Karina

TILLÄGG 27/2: DELAR AV RESULTATET KAN SES UNDER RUBRIKEN "BARNENS BILDER"!!

Kommentera

Publiceras ej