Små lätta moln...

0kommentarer

På nionde söndagen efter trefaldighet (5/8) var det dags för sommarmusik i Långaryds kyrka igen!
Vi hade fint besök av Emma Svensson och Philippa Westerberg som framförde ett varierat musikprogram som de valt att kalla "Små lätta moln"
Emma och Philippa är studiekamrater i Göteborg och har spelat tillsammans det senaste halvåret.
Philippa Westerberg kommer ursprungligen från Holm utanför Halmstad. Hennes huvudinstrument är cello (eller golvfiol som Jan Nilsson lite skämtsamt kallade den). Philippa har även en mycket vacker sångröst som vi fick lyssna till!
Emma Svensson är född och uppvuxen i Kråkeryd (dotter till Birgitta och Lars-Olof Svensson) så hon är ju mer välbekant för oss! Emmas huvudinstrument är saxofon som hon spelar fantastiskt på, men hon spelade även på flygeln och sjöng!
 
Emma och Philippa talde om hur de tänkt när de satte ihop kvällens program. Den röda tråden ska vara att man faktiskt är OK och älskad precis som den man är och att man ska våga vara den man faktiskt är!
 
Bland annat sjöng och spelade de Cyndi Laupers "True colours":
 
I see your true colours shining through
I see your true colours and that is why I love you
so do not be afraid to let them show,
just show your true colours, true colours,
ooh, are beautiful like a rainbow
 
ungefärlig översättning:
Jag ser dina verkliga färger lysa igenom,
jag ser dina verkliga färger och det är därför jag älskar dig.
Var inte rädd att visa dem,
visa dina verkliga färger, de är vackra som en regnbåge
 
Berndt har som sagt semester även denna vecka och denna söndag var det Jan Nilsson, tidigare komminister i S. Hestra som tjänstgjorde och höll en kort andakt.
 Sist men inte minst vill jag visa en bild på våra fina kyrkvärdar Petter Bäckman och Lise-Lotte Borg Johansson! Lägg särskilt märke till hur otroligt fint de färgmatchar varandra, Petters slips och Lise-Lottes tunika har exakt samma nyans! Ett föredöme för oss alla!
 
/Karina
 
 

Kommentera

Publiceras ej