En hälsning från vår vänförsamling

0kommentarer

Christian är nu tillbaka i sin hemförsamling i El Salvador igen efter sin långa resa till oss i Långaryd. Han har skickat några bilder som visar när barnen öppnar de brev som våra barn i Tisdagsklubben skickade med Christian hem.

Bilden visar den stora ängeln som Christian fick med sig hem. Den har verkligen fått en fin plats på altarets sida. En likadan finns ju kvar hos oss. Dessa två änglar ska hjälpa oss att komma ihåg varandra i våra förböner.

Tittar du högre upp på altaret så ser du de "kyrkstakar" som Christian fick med hem som gåva från vår församling. Tänk att våra finurliga, hopfällbara ljusstakar kunde packas ner i en resväska och åka runt halva jorden och sedan monteras ihop för att lysa upp ett altare i El Salvador!
(Det mest fantastiska var kanske att församlingens altarljusstake gått sönder och de därför verkligen var i behov av något nytt. Det vi inte vet, det vet Gud!)


Närbild på förbönsängeln.


En hälsning från Liam Burton i Långaryd till ett barn i San Salvador!


En flicka som fått en hjärtlig hälsning och en liten ängel!

Flera av barnen som visar upp sina hälsningar från Sverige.

Fina änglar som tagit sig hela vägen (ja, de har ju faktiskt flugit!) till en annan världsdel för att där få glädja något barn!

Kanske hänger dessa små änglar nu beskyddande över små sängar i en fattig stadsdel i San Salvador.

Och kanske väcker dessa små änglar hos någon ett hopp! Ett hopp om att det finns barn i andra delar av världen som tänker på dem. Ett hopp om att det finns människor som bryr sig om och som delar med sig av sitt överflöd.
Ett hopp om en bättre värld.

Tänk om det är så. Tänk om vi är en del av hoppet i världen. Då har vi åstadkommit något stort tillsammans.

/Karina

Kommentera

Publiceras ej