Inbjudan till KU-läger en gång till...

0kommentarer

Hej!

KU:s lägerplaneringskommitté (jo, vi har en sådan) insåg efter ett tag att många KU:are är duktiga och sommarjobbar på sina sommarlov. Och att andra är lika duktiga och är bortresta i början av juli. Så därför bestämde vi oss för att flytta KU:s Jälluntoftaläger till den 12-14 augusti.

KU står för Kyrkans Unga och är ett skönt gäng som träffas i församlingshemmet på fredagkvällarna och fikar, gör nåt kul (ser en bra film, leker fjantiga lekar, åker pulka) och firar en mysig andakt. Det finns en KU-grupp i Unnaryd och en i Långaryd/Landeryd och en hel del saker gör vi tillsammans, som till exempel det här lägret.

Lägret äger alltså rum den 12-14 augusti i Jälluntofta församlingshem. Det börjar på fredagkvällen klockan 18 och slutar på söndageftermiddagen ca 14.30 (när vi har städat klart). Och däremellan blir det mat, lekar, kanot, bad, andakt, mer mat, djupa samtal, vakenhet, inte så djupa samtal, fika och kanske lite sömn om det hinns med.

Tre saker ska man komma ihåg om man vill vara med på lägret:

- att anmäla sej senast den 29 juli (lämpligen med ett sms till Petter 073 84 65 780). Gör det redan nu så att du inte glömmer bort det!

- lägret kostar 70 kr, men det är all inclusive

- att packa ner sovsäck, luftmadrass/liggunderlag, tandborste, kläder att vara ute i, badkläder och eventuellt godis till Petter och de andra ledarna

Hoppas att du kan och vill vara med på lägret!


Välkommen!

Elina, Jenny, Nelly, Petter och resten av KU

Vi bjuder även på lite bilder från 2010 års Jälluntoftaläger:


Vi spelade kubb, som är en väldigt rolig sport! Här ser vi Långarydslaget.


Och här är Unnarydslaget, som förstärktes av Petter. KU i Unnaryd har växt
betydligt sedan dess. Ett litet mirakel om man så vill.


Kubbonde

Petter efter ett uppfriskande morgondopp i Jällunden. Förra årets läger i
Jälluntofta var den 3-4 september. Då har sjöarna hunnit bli ganska kalla...

Kommentera

Publiceras ej