Ännu fler bilder från musikalen

0kommentarer

Här delar Lennart Borg med sig bilder från juniorernas och ungdomskörens musikal Amandas resa som de framförde i Långaryds kyrka och som handlade om en cancersjuk flicka och hennes äventyr. Målet med musikalen och fikat efteråt var ju att samla in pengar till Barncancerfonden, vilket vi gjorde-hela 4715 kronor! Amanda spelades av Filippa.
 
De duktiga tjejerna i ungdomskören bjöd oss på många fina sånger som hjälpte till att förstärka händelserna.
I docklandet som Amanda kom till fanns även det hemska trollet Hubbe, som ogillade allt sött, fint, ljust och vänligt! Hubbe gjorde entre till AC/DC Thunderstruck.
Tja som en kyrkobesökare sa, Hubbe vill man inte möta i skogen!
I docklandet fanns även 2 söta teddybjörnar, här syns Samuel.
Här syns 3 av Barbiedockorna, Ida, Selma och Maja när de mot slutet håller för öronen så att Amanda kan ge sitt bidrag till att rädda docklandet från Hubbes gift, uppgiften var nämligen att viska sin hemlighet i en gryta med diverse ingredienser som skulle göra landet friskt.För Amanda hon upptäckte nämloigen att Hubbe inte var så ond egentligen utan bara arg för att invånarna i docklandet behandlat honom illa på grund av sitt skrämmande och främmande utseende, men som Amanda sa man får väl inte dömma efter utseendet. Bara för att nån är söt betyder det ju inte att den personen är snäll och tvärtom.
Här syns dockorna Marwa och Amy också.
Här syns alla skådisar förutom Mia och Helen. Björn nummer 2 är Masoud och den sista dockan är Tunisia. Känner ni igen vem som döljer sig bakom den goda fen? Jo visst är det Rebecca som hade tid att komma hem och hjälpa till!
Än en gång tack till alla som bidrog till en fin söndag och ett fantastiskt insamlingsresultat! Mia
 
 

Kommentera

Publiceras ej