V 46
Tis 13/11 18:30 Husförhör Nissaryd hos Lisbeth och Bo Larsson.
Ons 14/11 14:20 Juniorer. Kl 19:00 symöte Nissaryd Hos Ulla Bokvist
Tors 15/11 19:00 Kören i Långaryd
Sön 18/11 10:00 Mässa Långaryd, Bo.
 
V 47
Mån 19/11 18:30 Nådens år, Långaryd. Macka.
Tis 20/11 09:30 promenadgrupp, Landeryd. 17:00 Barnkören, 17:30 Tisdagsklubben. 18.30 Vardagsgudstjänst i Landeryds kyrka. 19:00 symöte Landeryd. Putsarmöte, ta gärna med trasor!
Ons 21/11 14:30 Mässa Höstro. 18:30 husförhör Nyarp, Nyby, Långaryd hos Dan & Marie Bengtsson.
Tors 22/11 12:00 sopplunch Landeryd. 19:00 kören i Långaryd.
Sön 25/11 18:00 gudstjänst Långaryd, Mia
Barnen i Tisdagsklubben och Juniorerna har tillsammans med några vuxna från andra grupper samlat ihop 29 paket som jag kommer posta till Human Bridge, Holsbybrunn, där Läkarmissionen tar vid och sänder ut dem till barn i Rumänien och Moldavien! Bra jobbat alla! Jag är stolt över att vi tillsammans fick ihop så många paket! Tack! Mia
 
Igår på fars dag, eller med mer kyrkliga ord, 24 söndagen efter trefaldighet, så temat var Den yttersta tiden, firade vi en välbesökt gudstjänst i Landeryds församlingshem.
s
Efter gudstjänsten var det dags för körcafé! Bland annat bjöds vi på goda muffins!
Sen blev det ett härligt men lite svårt musikkryzz. Här syns herrarna i ett solo. Minns dock inte vilken sång det var.
Det var Anita och Eva som med säker hand lotsade oss igenom krysset/programmet.
Ibland var det allsång och ibland sjöng vår eminenta kör under Reginas ledning för oss.
Det gällde att hålla tungan rätt i munn när vi sjöng Kosterjazz!
Ja det blev en trevlig eftermiddag, även om det grämer mig lite att jag fick 10 rätt av 14! Ha en fin vecka alla! Mia
På söndag 11/11 är det fars dag och då öppnar vi Landeryds församlingshem kl 15 för en härlig eftermiddag i gemenskapens tecken! Kl 15 firar vi en enkel gudstjänst i församlingshemmet. Därefter blir det körcafé med vår begåvade kyrkokör och exakt vad de tänker hitta på för skojigt vet jag inte, men det blir någon form av musikkryss, och jag tvivlar inte på att det blir en härlig stund och med gott fika dessutom, så kom nu man ur huse så ses vi på söndag! Välkomna hälsar Mia
Tack till er i Långaryd och Landeryd som ställde upp och höll i kaffeserveringen i fredags! Det var som vanligt uppskattat och vi samlade in ca 2500 kronor till vår vänförsamling!
Tack så klart till er som kom och bidrog till en trevlig dag genom att ta er tid att stanna upp på en kopp kaffe eller thé!
Jag vill även passa på och tacka kören och Regina för en fin aftonsång i lördags och Johanne Eli och Eva för vacker sång och musik i samband med minnesgudstjänsterna. Och självklart, ett tack till er som hade möjlighet att dela gudstjänstgemenskapen vid helgens speciella gudstjänster.
För visst är det en speciell och fin helg, när ljusen så hoppfullt lyser i mörkret på kyrkogården och vi tänker lite extra på de som flyttat hem till Herren genom åren! Tack Gud för att du nu tar hand om våra nära och kära, nu när vi som är kvar inte kan göra det, och tack för vi har vårt eviga hopp om en uppståndelse, ett möte hos dig den dag då det blir vår tur att vandra in genom den port vi kallar döden.
Mia
Vi har ju i församlingen en Samtalsgrupp som jobbar med materialet "Nådens år" där vi går igenom kyrkoåret. 
I går var det dags att "FÖLJA" vilket var rubriken för "tårtbiten" Allhelgonatid. Vi fick spännande och intressanta samtal runt livet, döden och hoppet! En och annan knasig utvikning hann vi också med...
Vi äter alltid en kvällsmacka tillsammans också!
Denna gång kompletterades mackan med tårta som Katarina och Bo Gunnar hade med sig! Vi firade att de, för första gången, blivit farmor och farfar!! En liten Vera hade kommit till världen på eftermiddagen! 
Vi säger Grattis till farföräldrarna och ber om Guds välsignelse över lilla Vera!
 
/Karina