Mat och mord!

0kommentarer

 
I går på 22 söndagen efter trefaldighetsdagen, då temat var Frälsningen, fick vi vara med om en fantastisk musikgudstjänst i Långaryds kyrka med Kenneth Benjaminsson, Charlotte Polsson och Regina Burton! Efteråt var vi ca 60 personer som samlades i Långaryds församlingshem för att vara med om Mat & Mord! I klartext: vi åt härligt god och röd soppa och fick vara med om en mordgåta där man skulle försöka lista ut vem som var mördaren. Här syns en av de misstänkta, nämligen arkeologens stiliga Son, spelad av Petter. Fast just då var det paus i läsandet.
Här syns Arkeologen(Helen) och hans fru (Anna). På soffan i bakgrunden ser ni Sonen och Sekreteraren(Gunnel).
 
Här nedan syns berättaren(undertecknad) som även spelade Piloten och ibland Assistenten. Jämte står Översten(Eva), Professorn(Birgitta), Professorns dotter(Lisbeth) samt den glamorösa Filmstjärnan(Katarina).
 
Här ser vi att den som blev mördad var Arkeologen! Frågan är bara vem som gjorde det?
Översten och Piloten ser förskräckt på liket!
7 stycken gissade rätt(men jag avslöjar inte vem som var mördaren) och bland dem drogs en vinnare som vann ett presentkort på Skafferiet! Här ovan syns några av deltagarna samt vinnaren, Ingela!
 
Soppan och det hembakta brödet smakade verkligen mördande gott!
Här syns arkeologen och kvällens yngste deltagare, Hugo.
Jag kan avslöja att till efterrätt åt vi ostkaka, varav en var hembakad av Gulli!
I stora lotteriet vann Petter högsta pris, nämligen 2 timmars elarbete från Kjell Axelsson! Det var verkligen en härlig kväll! Tack alla! Mia
 

Kommentera

Publiceras ej