Gruppstarter!

0kommentarer


I tisdags startade Juniorerna för terminen och de 2 översta bilderna visar en av de många tävlingsgrenar som vi hade. Just här skulle man försöka att göra en i laget till en mumie på så kort tid som möjligt och utan att pappret gick sönder, det var inte så lätt! Förutom tävlingarna både ute och inne, fikade vi och tittade närmare på de två första pärlorna i Frälsarkransen, som är vårt terminsmaterial.
Sen var det premiär för Ungdomskören och oj, så löftesrikt det var, för barnen sjöng av hjärtans lust och mycket fint! Därefter tog Barnkören vid, och även här fick jag lyssna till fin sång.
Kl 17:30 hade vi första Tisdagsklubben och vi pratade lite om musikalen vi ska uppföra söndagen 4/10 kl 15 i Landeryds kyrka för alla som vi komma och titta och lyssna. Sen fikade vi så klart, firade andakt och gjorde flygplan som vi ,som ni ser på de två sista bilderna, tävlade med. Jocke, en av oss ledare, räknade ner och så släpptes planen loss under skratt och jubel!
Det känns som om detta kommer bli en höjdartermin! Och idag startade Stor och liten i Långaryds församlingshem, så nu är alla våra grupper igång igen! Härligt!
Mia

Kommentera

Publiceras ej