Födelsedagskalas på Tisdagsklubben!

0kommentarer

Idag har vi haft Tisdagsklubbsdag, vilket betyder att först hämtar jag juniorerna kl 14:10 på skolan och sen håller vi på till kl 16, då det blir Ungdomskör med Regina. Medan hon sjunger hämtar Jocke eller jag barnen från fritis, så att alla är på plats till kl 17 då barnkören börjar och kl 17:30 börjar själva tisdagsklubben.
Idag fick juniorerna bekanta sig med kyrkogården där Aino(tack så mycket!) berättade och visade oss olika gravstenar, från de äldsta till  de senaste och så minneslunden förstås. Sen blev det godisleken inne!
På tisdagsklubben gick några ut i skogen med Jocke och Helen för att bl.a. dika lite, så att de kan ha barnbåtsrace nästa gång. Innegruppen tillverkade spöken i gips gaze, lagom inför halloween.( Kolla noga i bakgrunden på foton så har några spöken kommit med!) När utegruppen kommit tillbaka bjöd dagens födelsedagsbarn Samuel(7 år!!!) alla på fotbollstårta och efter sång och hurrande och ätande avslutade vi med en liten andakt där vi talade om alla helgon och hur gravarna snart kommer smyckas för att vi vill minnas de kära som gått före. Jag berättade även berättelsen om tvillingarna som i sin mammas mage funderar på hur livet efter födelsen ska bli, och förklarade sen att lika lite som vi känner till livet efter födelsen när vi är i magens trygghet, lika lite vet vi om livet efter detta förrän vi är där, men vi kan vara beredda på något stort och fantastiskt, nämligen att få träffa Gud Fader själv! Mia

Kommentera

Publiceras ej