New Orleans Jazz Cats har varit här igen!!!

3kommentarer

Ingen vet väl riktigt för vilken gång i ordningen, men nu har de varit hos oss i Landeryds kyrka igen!
New Orleans Jazz Cats!!! Det blir inte riktigt sommar i Landeryd om dessa "goa gubbar" inte får lufta sina instrument i vår kyrka!
I år var nog vädret det sämsta hittills och det fanns lite mer långväga besökare som talade om snö/hageldrivor på vägen... Men när klockan slog 18 var kyrkan ungefär lika välfylld som traditionen bjuder och Mia fick hälsa alla välkomna!
De flesta av musikanterna är numera välbekanta ansikten för oss. Trummisen och trombonisten har nog varit med alla år tror jag!
 
Hängivna musikanter är tacksamma att fotografera. Här kommer några "stilstudier":
 
 
Som vanligt var musiken uppdelad i två avdelningar med fikapaus mitt i. För första gången fick kaffet detta år intas inne i församlingshemmet eftersom regnet hängde i luften.
 
Innan pausen höll Mia en kort andakt och då fick vi, ackompanjerade av Jazzkatterna, sjunga den vackra psalmen 48, "Vilken vän vi har i Jesus".
 
/Karina
 

Vilken vän vi har i Jesus, trofast, kärleksfull och god!När vi frestas, när vi prövas, vill han ge oss kraft och mod. Ofta tyngs vi ner av oro, glömmer att vi har en vän,  som har lovat vara med oss, hjälpa om och om igen.

Har du sorger och bekymmer, är du modlös trött och svag, Jesus hjälper dig att bära dina bördor dag för dag. Han som gråtit våra tårar ser vår ångest och vår nöd. Den som sörjer vill han trösta, den som vacklar ger han stöd.

Är du bitter och besviken, har ditt hjärta djupa sår, säg till Jesus vad du känner, våga tro att han förstår. Han som bar vår synd och plåga i sin egen kropp en gång, älskar oss och ger oss vila, tänder hopp och föder sång.


 
 
 
 
 
Landeryd, Sommarmusik,

3 kommentarer

Petter

22 Jun 2015 17:02

Elfte. Jag är nästan helt säker på att det är elfte gången. ;)

Ricky

23 Jun 2015 22:26

Det var 10e gång. Så det var jubileum i år. Kul.
Ricky

Karina

24 Jun 2015 10:59

Och så missade vi att uppmärksamma jubileet?! Vi får väl ta igen det nästa år! :)

Kommentera

Publiceras ej