Spridda bilder från helgen

0kommentarer

Det är ju så att vi egentligen är tre som sköter den här bloggen. Karina och Mia är duktiga på att uppdatera och jag är sämre på det. Det finns många tänkta reportage i mitt huvud och många tagna bilder i telefonen, men de når liksom aldrig hit. Men nu kommer här i alla fall några extrabilder från helgen.
 
I lördags hade vi som bekant församlingsfrukost med fint, tänkvärt och roligt föredrag av Hanna Möllås. Däremot missade nog många att tre frukostätare var så "åpna" att de satte sig direkt vid serveringsbordet. (Det kan också vara så att det är eldsjälarna bakom församlingsfrukosten som unnar sig att sitta ner en stund efter en morgon med kaffekokning, grönsakshackning och äggskalning. Och så råkade det finnas en illvillig paparazzo på plats...)
 
Här är det desto mer fart när alla ville diska samtidigt.
 
Och ett gått resultat blev det också, som Karina redan berättat. Pengarna går till vår vänförsamling i San Salvador. Som ni kan läsa i inlägget här nedanför, så behövs både våra gåvor och våra böner extra mycket just nu.
 
Och så på söndagen var det gudstjänst i Landeryds kyrka. Karina gjorde premiär som veniat (även om hon har varit med och lett många vackra söndagsböner tidigare). Bilden är lite gråbrun, men det var inte Karinas predikan. Den var genomklok, lagom tjock och underbart underfundig. Har vi riktig tur kanske vi får läsa den här på bloggen också.
 
Efteråt var det en gudstjänstfirare som sa till mig att "Karina är lika duktig som du!" Och det var en fin komplimang... För mig!
 
Och än en gång slås jag av hur många fantastiska eldsjälar det finns i den här församlingen. Att vi kan åstadkomma så mycket fint och bra i vår lilla församling.
 
Men det finns plats för fler - vilka är dina gåvor?
 
fred och kärlek!
 
Petter
 
 
 
Hanna Möllås, Karina, församlingsfrukost,

Kommentera

Publiceras ej