1 advent

0kommentarer

Ja, tänk att det bara är en vecka kvar till vi ska tända det första ljuset! Än en gång slås jag dels av hur fort ett år år går och dels av hur underbart det är med advent, inte bara ljusen och myset utan också den riktiga innebörden: att Jesus kommer till oss! Till dig och mig, vilka vi än är och var vi än bor! Visst är det fantastiskt!
Och för att markera denna fina söndag, det nya kyrkoårets första dag, slår vi på stort och återöppnar Unnaryds kyrka! Det blir en för pastoratet gemensam festmässa i den "nya" fina kyrkan kl 11 30/11. Biskop Jan-Olof Johansson predikar, anställda och förtroendevalda i hela pastoratet medverkar och samtliga kyrkokörer sjunger några av de pampiga adventssångerna för oss.
Vill man sen ha ännu mera advent så firar vi Musik i advent i Långaryds kyrka på kvällen kl 18! Då sjunger vi några av de psalmer man bara måste sjunga på 1 advent och lyssnar till texten om hur Jesus kommer ridande in i Jerusalem. Därefter tar kyrkokören och ungdomskören vid, och bjuder oss på en vacker och stämningsfull konsert! Vi kommer även att avtacka vår härliga vikarierande kantor Rebecka, som går vidare till fast tjänst som kantor i Gnosjö!
Varmt välkommen!
 

Kommentera

Publiceras ej