Besök från vår vänförsamling i vecka 7

0kommentarer

Under vecka 7 får vi besök från vår vänförsamling i San Salvador. Det är Christian som tidigare bott i Sverige och som talar svenska som kommer och besöker oss.

Christian är konstnär och läser just nu till präst och är mycket engagerad i sin församling. Vet ni föresten att man i vår vänförsamling i San Salvador varje söndag ber förbön för Långaryds församling?! De behöver också vår förbön!!!

Christian anländer till vår församling på måndagen den 13/2 och programmet för veckan (preliminärt) är följande:

Tisdag den 14/2: Christian besöker barnkören och tisdagsklubben i Landeryds församlingshem från kl 17. Christian berättar om sin församling och målar med barnen.

Torsdag den 16/2: Kyrkorådet träffar Christian i Långaryds församlingshem kl 18-19.

Fredag den 17/2: Christian är med på Kyrkans unga i Unnaryd kl 19.

Lördag den 18/2: Allsångskväll i Nyarps bygdegård kl 17. Christian berättar om sin församling, allsång med kyrkokören, mat m.m.

Söndag den 19/2: Familjegudstjänst i Landeryd kl 15 där Christian medverkar, konstutställning där barnens målningar från tisdagsklubben visas, bibelutdelning, clownbesök, kyrkfika m.m.

Visst låter detta som en fantastisk vecka där vi får chansen att träffa en representant från vår vänförsamling och varandra?! Skriv in dessa datum i din almanacka redan nu så att du inte misar något!

Mer information om de olika samlingarna kommer och givetvis kommer vi att blogga om och visa bilder från allt som händer!

Och glöm inte att ta med vår vänförsamling i San Salvador i dina förböner!

Kommentera

Publiceras ej