Angående hemlighetsmakeriet i reportaget från nämndmötet den 27/11

0kommentarer

I reportaget från kyrkonämndens möte för några veckor sedan var jag lite hemlighetsfull med några beslut som togs och som jag tror kommer att bli till välsignelse för vår församling.
 
Nu är det dags att avslöja vilka dessa beslut var! Vi kommer nämligen att få förstärkning på personalfronten under våren!!
 
Andreas Almer har anställts som komminister på 50% under perioden januari-maj. Andreas kommer att jobba heltid varannan vecka och hjälpa Berndt i arbetet med gudstjänster och andra förrättningar.
 
Det andra beslutet gällde den församlingsassistenttjänst som vi så länge drömt om! När nu Kristin slutar som kantor i Unnaryd behövs någon som går in och tar Torsdagsklubben i Unnaryd och som också kan hjälpa till i konfirmandarbetet och andra församlingsangelägenheter.
 
Vi har därför lyckats knåpa ihop en 50% assistenttjänst under perioden januari-maj. Riktigt roligt är det att det är vår egen Petter Bäckman som tackat ja till detta arbete nu när hans studier är avklarade!
Både Andreas och Petter kommer att välkomnas till vår församling i samband med högmässan i Långaryds kyrka på Trettondagen, den 6/1 kl 09.30! (Efter välkomnandet hoppas vi kunna visa en bild på Andreas också!)
 
Redan nu kan vi innefatta Andreas och Petter i våra förböner för församlingens anställda.
 
Tack för varje ny dag med nya möjligheter,
för arbetsglädje och rörlighet,
för möten med andra människor,
för ensamhet och vila,
för gryning och skymning,
för öppna horisonter.
Här står jag med händerna fulla av dina gåvor.
Hjälp mig att dela med mig åt andra.
Amen.
 
/Karina

Kommentera

Publiceras ej